A Tribute to Ayrton Senna

ITALIAN
EXPERIENCE

Een unieke road trip door Noord-Italië vol avontuur, mooie verhalen, lekker eten én autosport. Deze schitterende reis is zorgvuldig door GT Incentives samengesteld o.b.v. 10 auto’s (20 personen).

01

 

“Beste auto(sport)liefhebber,

Soms denk ik dat ik beter als Italiaan op de wereld had kunnen komen. Het klimaat, de pasta, het landschap, de romantiek en boven alles: de auto’s en de liefde voor de autosport; mooier dan dat wordt het leven niet. Graag neem ik gelijkgestemden (of mensen die zich willen laten overtuigen) mee op een avontuurlijke reis naar Noord-Italië. Over prachtige routes door de Italiaanse bergen rijden we naar Emilia-Romagna, de streek net onder de rivier de Po. We bezoeken het Ferrari-museum In Maranello, lunchen in het restaurant waar Michael Schumacher altijd at en halen herinneringen op aan de grote Enzo Ferrari. We doen ook Imola aan, waar binnenkort de formule 1 rijdt. Uiteraard bezoeken we het monument ter nagedachtenis aan racelegende Ayrton Senna, die daar in 1994 verongelukte.  Een reis vol avontuur, romantiek, mooie verhalen en heel veel lekker eten. Want wie nog nooit de originele lasagne bolognese heeft geproefd heeft niet geleefd, zeggen de Italianen.”

Rob Kamphues zal een gedeelte van de reis begeleiden en vertellen over Italië, de racerij en natuurlijk  Ayrton Senna. Verder nodigt Rob de deelnemers binnenkort bij hem thuis uit voor ‘crashen in de keuken’.

02

Wilt u meer informatie?

Download onze brochure of neem contact met ons op!

DOWNLOAD BROCHURE
Naar contact

03

Heeft u interesse om deel te nemen aan de road trip?

Vul hieronder uw gegevens in zodat wij contact met u kunnen opnemen.